Charterbuss Stockholm

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Hyr en charterbuss i Stockholm

Hur ser man Stockholm från bästa sätt och hur maximerar man sin vistelse i huvudstaden? Ett bra sätt är att hyra en charterbuss och använda den för att se Stockholm och alla de delar som staden erbjuder. Stockholm är en storstad, med allt vad det innebär. Som turist så kan det innebära att man har stora ambitioner, men där avstånden gör att man får stryka saker ur agendan.

Genom att använda sig av en charterbuss så ger man sig själv en möjlighet att hinna med alla göromål på ett tydligare sätt och där man verkligen får en chans att maximera sin vistelse i Sveriges största stad.

Det finns många fördelar med busscharter i Stockholm och innan vi tittar närmare på några av dessa så ska vi även klargöra följande: priset är fast – men varierande. Hur tänker vi nu? Jo, om du vill hyra en charterbuss att använda i Stockholm – och där du åker från en annan stad – så kommer kostnaden att vara fast; men där antalet deltagare kan göra resan billigare per person.

Dela kostnaden för en charterbuss i Stockholm

Antalet bussresenärer kommer att påverka och ju större sällskap det handlar om, desto lägre blir också priset i slutändan. Det finns även andra alternativ utöver den största bussen som många tänker sig i samband med att ordet busscharter nämns. Man kan som ett lite mindre sällskap även se att minibussar ofta blir en väldigt prisvärd lösning.

Vårt råd är att ni alltid börjar med att räkna på hur många ni är och därefter ser över priser och tar en kontakt med bussbolag som erbjuder charterbuss i Stockholm.

Fördelar med busscharter i Stockholm

Med det sagt: här följer några fördelar med att hyra en charterbuss för att ta sig till- i och runt Stockholm:

Bekvämligheten. Ni har en fast punkt genom hela resan som alltid tar er från punkt A till punkt B – oavsett vilka destinationer det handlar om. Detta gör att en resa kan skräddarsys utifrån egna behov och där exempelvis vädret inte behöver påverka era val.

Säkerheten. Chauffören är utbildad, varje buss har alkolås och en buss är ett säkert fordon att färdas i. Det ger trygghet och i en så pass trafikerad stad som Stockholm så är säkerhet och trygghet något som ska eftersökas.

Extra möjligheter. Som sagt, sällskapet bestämmer om vart bussen ska åka. Det är en fördel. Men, ser man till andra bekvämligheter och möjligheter så kan man se att exempelvis egen mat och dryck kan förtäras – inom rimliga gränser – och att bussarna har wi-fi. Det senare kan öppna upp för trevliga aktiviteter såsom sightseeing, frågesporter och tävlingar under resan till Stockholm.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du kan hyra buss i Stockholm.