Till toppen av sidan
Nav

hyra buss helsingborg

Hyra buss i Helsingborg

Gör inte din bussresa komplicerad. Hos oss kan du hyra buss i Helsingborg för olika tillställningar och event. Vi har lång erfarenhet av bussuthyrning i samband med konferens, kick-off, utflykter, sightseeing, olika transfers och mycket mer. Börja din resa smidigt och enkelt med Interbus.

Längst Skånes kust mot Kattegatt ligger Helsingborg. Staden är en av Sveriges äldsta med en historia ända tillbaka till vikingatiden. Därför är det en utmäkt idé att hyra buss i Helsingborg för sightseeing och olika typer av utflykter. Vi hjälper dig att arrangera sådana resor och kan även boka hotell om utflykten skulle vara längre än en dag.

Hyra buss i Helsingborg för att ta dig över havet?

Helsingborg ligger riktigt bra till. Bara ett “stenkast” ifrån ligger den vackra danska staden Helsingör. Vi hjälper dig med båttransfer, så att du enkelt kan ta dig över Kattegat till Danmark. Nära ligger också Malmö, Lund och Köpenhamn, vilket är några populära konferensstäder vi ofta hjälper företag att ta sig till.

Givetvis går det utmärkt att boka även längre bussresor till Stockholm eller andra städer i vårt avlånga land. Vi har alltid en lösning som passar dig.

Kontakta oss, så hjälper vi dig att hyra buss i Helsingborg.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer