Hyra Byss Helsingborg

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Hyra buss i Helsingborg

Gör inte din bussresa komplicerad. Hos oss kan du hyra buss i Helsingborg för olika tillställningar och event. Vi har lång erfarenhet av bussuthyrning i samband med konferens, kick-off, utflykter, sightseeing, olika transfers och mycket mer. Börja din resa smidigt och enkelt med Interbus.

Längst Skånes kust mot Kattegatt ligger Helsingborg. Staden är en av Sveriges äldsta med en historia ända tillbaka till vikingatiden. Därför är det en utmäkt idé att hyra buss i Helsingborg för sightseeing och olika typer av utflykter. Vi hjälper dig att arrangera sådana resor och kan även boka hotell om utflykten skulle vara längre än en dag.

Hyra buss i Helsingborg för att ta dig över havet?

Helsingborg ligger riktigt bra till. Bara ett “stenkast” ifrån ligger den vackra danska staden Helsingör. Vi hjälper dig med båttransfer, så att du enkelt kan ta dig över Kattegatt till Danmark. Nära ligger också Malmö, Lund och Köpenhamn, vilket är några populära konferensstäder vi ofta hjälper företag att ta sig till.

Givetvis går det utmärkt att boka även längre bussresor till Stockholm eller andra städer i vårt avlånga land. Vi har alltid en lösning som passar dig.

Kontakta oss, så hjälper vi dig att hyra buss i Helsingborg.