Till toppen av sidan
Nav

hyra buss uppsala

Nu kan du hyra buss i Uppsala för både företag och privat

Med oss kan du hyra buss i Uppsala på ett enkelt och smidigt sätt som passar dina behov. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, från korta transfers till längre företagsresor, och hjälper dig som både reser i mindre eller större sällskap. Vi tar dig från A till B och mycket mer.

Det finns alltid något att uppleva i Uppsala. Staden har ett rikt utbud på konst, natur och historia. Därför är sightseeing och utflykter, både inne i staden och utanför, något som passar alla. När du ska hyra buss i Uppsala med oss hjälper vi till att arrangera sådana turer för ditt sällskap, så att ni får se så mycket som möjligt.

Hyra buss i Uppsala – en smidig flygtransfer

Ibland är bussresan bara början på din resa. För dig som ska resa vidare och ta flyget är våra flygtransfers därför ett utmärkt val. Med nära avstånd till Arlanda är Uppsala både smidigt och enkelt ta sig från, men också en trevlig stad att övernatta i innan man reser vidare. Vi kan hjälpa dig med så väl transfer, men också boka konferenslokal eller hotell i samband med din vistelse.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du kan hyra buss i Uppsala.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer