Till toppen av sidan
Nav

hyra buss sundsvall

Nu kan du hyra buss i Sundsvall

Vill du hyra buss i Sundsvall? Med Interbus börjar din resa till staden där Norrland börjar. Vi hjälper både företag och privatpersoner att hyra buss helt efter deras behov. Det betyder att du exempelvis kan resa i en rymlig buss med hög komfort till konferens både till och från Sundsvall.

Hyra buss i Sundsvall för att se mer

Längst Östersjöns kust finns en charmig pärla, har du varit där? Sundsvall är en vacker stad med rik historia som har mycket att erbjuda. Staden bjuder på vackra vyer som, också enligt lokalinvånarna, bäst upplevs antigen från Norra eller Södra Stadsberget.

På Södra Stadsberget finns unika möjligheter för konferens. Vi hjälper dig att komma dit på ett enkelt, smidigt och bekvämt sätt – i en våra moderna bussar. För att göra konferensen, eller eventet, ännu bättre kan vi mer än gärna hjälpa er att boka dessa otroligt bra anläggningar.

Intresserad av hotellvistelse i Sundsvall? Vi hjälper både privatpersoner och företag att hitta passande hotell, med fantastisk vy eller i trevlig och mysig stadsmiljö. Dessutom kan vi ordna turer för sightseeing samt andra utflykter om så önskas.

Hör av dig till oss om du vill hyra buss i Sundsvall.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer