Till toppen av sidan
Nav

hyra buss växjö

Hyra buss i Växjö? Börja din resa med oss

Ta dig till, från och runt i Växjö enklare. Med oss kan du hyra buss i Växjö och slippa allt krångel med att hitta flera bussbolag för dina olika behov – välj vår helhetslösning istället. Vi erbjuder bussuthyrning åt både privatpersoner och företag. Som exempel kan vi erbjuda bekväma bussar för kick-off och företagsresor men även lösningar för lokala utflykter.

Fördelen med att hyra buss i Växjö

Det finns fler anledningar att hyra buss i Växjö än händernas tio fingrar. Men många väljer att boka buss eftersom det är ett smidigt alternativ att ta sig till större städer som Stockholm, Malmö och Göteborg. Avgångstiden bestämmer man själv. Andra tycker om att boka buss för flygtransfer, då man slipper kostsamma parkeringsavgifter på flygplatsparkeringen. Båda alternativen passar perfekt för företag, så väl som privatpersoner.

Hela paketet

Hur länge ska du ut och resa? För dig som ska ut på längre resa, kanske med flera bussar under flera dagar, behövs det mer än att bara arrangera en busstur. Vi hjälper dig då gärna med att boka hotell och guide om du så önskar.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi ordnar din bussresa.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer