Hyra Buss Borås

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Hyra buss i Borås – enkelt, smidigt och bekvämt

Hur vill du resa med buss? Vi hjälper dig att hyra buss i Borås helt enligt dina önskemål och behov. Det här betyder att vi erbjuder allt från konferensresor till sightseeing, men också olika typer av båt- och flygplatstransfers. Detta gör vi åt både privatpersoner och företag och vi skräddarsyr givetvis resan med exempelvis resepaket och hotellnätter. Vi gör din resa komplett.

Mode, djur & kultur börjar med att hyra buss i Borås

Borås är en stad med sina rötter i textilindustrin. Och det är just härifrån staden har fått sin passion för mode, vilken bäst kan upplevas i Textile Fashion Center, Abecita Konstmuseum och på Textilmuseet. Borås har också sin alldeles egna djurpark, där barnen får chansen att komma nära nordiska, så väl som afrikanska djur. Dessutom finns det goda möjligheter för att ha en konferens runt om i staden. Vi hjälper dig hyra buss i Borås som tar dig till alla platser du vill besöka. Dessutom kan vi ordna guide för sightseeing om så önskas.

Ska du ta båten, flyget eller resa till någon annan stad? Vi har lång erfarenhet av både båt- och flygtransfer och kör dagligen långa sträckor åt både privatpersoner och företag på våra svenska vägar.

Kontakta oss om du vill hyra buss i Borås.