Till toppen av sidan
Nav

hyra buss borås

Hyra buss i Borås – enkelt, smidigt och bekvämt

Hur vill du resa med buss? Vi hjälper dig att hyra buss i Borås helt enligt dina önskemål och behov. Det här betyder att vi erbjuder allt från konferensresor till sightseeing, men också olika typer av båt- och flygtransfers. Detta gör vi åt både privatpersoner och företag och vi skräddarsyr givetvis resan med exempelvis resepaket och hotellnätter. Vi gör din resa komplett.

Mode, djur & kultur börjar med att hyra buss i Borås

Borås är en stad med sina rötter i textilindustrin. Och det är just härifrån staden har fått sin passion för mode, vilken bäst kan upplevas i Textile Fashion Center, Abecita Konstmuseum och på Textilmuseet. Borås har också sin alldeles egna djurpark, där barnen får chansen att komma nära nordiska, så väl som afrikanska djur. Dessutom finns det goda möjligheter för att ha en konferens runt om i staden. Vi hjälper dig hyra buss i Borås som tar dig till alla platser du vill besöka. Dessutom kan vi ordna guide för sightseeing om så önskas.

Ska du ta båten, flyget eller resa till någon annan stad? Vi har lång erfarenhet av både båt- och flygtransfer och kör dagligen långa sträckor åt både privatpersoner och företag på våra svenska vägar.

Kontakta oss om du vill hyra buss i Borås.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer