Till toppen av sidan
Nav

hyra buss malmö

Hyra buss i Malmö? Vi gör din resa komplett

Det finns så mycket att se och göra i Malmö. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att hyra buss i Malmö enligt dina önskemål. Ta en titt på våra olika tillställningar här nedan och se om något passar dina behov. Skulle något saknas ser vi gärna till att skräddarsy din bussythyrning, så att din upplevelse blir komplett.

Så kan du hyra buss i Malmö och se mer

Vår bussuthyrning passar perfekt för dig som vill ta bron över till Danmark. Vi har också många olika typer av bussar som passar för alla typer av ändamål som, till exempel: Seightseeing, utflykter och konferens i vårt trevliga grannland. Stannar du på den här sidan bron men vill ta dig till en kryssning? Inga problem. Vi erbjuder även smidiga kryssningstransfers till närmsta hamn eller en i en annan stad.

Ska ta flyget? Vi hjälper dig gärna med en smidig flygtransfer, oavsett om du ska till Malmö flygplats, Kastrup, Landvetter, eller någon annan flygplats för den delen. Om du ska resa längre sträckor har vi moderna bussar som gör resan bekvämare, även för större sällskap.

Intresserad av att hyra buss i Malmö? Kontakta oss, så berättar vi mer.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer