Hyra Buss Malmö

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Hyra buss i Malmö

Det finns så mycket att se och göra i Malmö. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att hyra buss i Malmö enligt dina önskemål. Ta en titt på våra olika tillställningar här nedan och se om något passar dina behov. Skulle något saknas ser vi gärna till att skräddarsy din bussythyrning, så att din upplevelse blir komplett.

Så kan du hyra buss i Malmö och se mer

Vår bussuthyrning passar perfekt för dig som vill ta bron över till Danmark. Vi har också många olika typer av bussar som passar för alla typer av ändamål som, till exempel: sightseeing, utflykter och konferens i vårt trevliga grannland. Stannar du på den här sidan bron men vill ta dig till en kryssning? Inga problem. Vi erbjuder även smidiga kryssningstransfers till närmsta hamn eller en i en annan stad.

Ska ni ta flyget? Vi hjälper er gärna med en smidig flygplatstransfer, oavsett om ni ska till Malmö flygplats, Kastrup, Landvetter, eller någon annan flygplats för den delen. Om ni ska resa längre sträckor har vi moderna bussar som gör resan bekvämare, även för större sällskap.

Intresserad av att hyra buss i Malmö? Kontakta oss, så berättar vi mer.