Sightseeingturer

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Vi är experter på sightseeingturer

Välj traditionell sightseeing eller presentera din alldeles egna “tour”. Med oss får du en enkel och bekväm resa.

Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans? Det finns så mycket att upptäcka. Med våra sightseeingturer i buss kan du uppleva och se mer på ett bekvämare sätt. Vi kan erbjuda bussturer där vi tar hand om själva sightseeingen, men även turer där du som tourguide eller “entusiast” guidar själv. Så länge det finns bra framkomlighet finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Moderna sightseeingbussar gör turen bättre

Det finns många anledningar varför en sightseeing med buss är ett bra alternativ. En av dem är att du hinner se mycket på kortare tid. Som exempel kan du se hela Stockholm och de större sevärdheterna på tre timmar, inklusive stopp. En annan anledning varför många väljer att ta bussen beror så klart på att det är ett bekvämt alternativ till att gå. Slipp trötta ben efter en lång dag och njut av goda vänners sällskap istället.

  • Gratis wifi ombord
  • Fossilfritt bränsle
  • Säker transport
  • Gott med benutrymme och god sikt i hela bussen

Sightseeingturer Plus+

Ibland finns det mer att se än vad 24 timmar tillåter. Kombinera din sightseeing med övernattning på hotell, restaurangbesök eller andra önskemål. Vi kan sätta ihop en resa efter era behov, så slipper ni stressa och kan se ännu mer under dag två. Vårt breda kontaktnät och olika partners gör att du får ett förmånligt pris.

Boka din sightseeingtur med oss här