Hyra Buss Örebro

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Dags att hyra buss i Örebro?

Att arrangera resor i grupp, oavsett storlek, kan vara komplicerat. Vi vill göra din resa så enkel som möjligt. Därför kan du smidigt hyra buss i Örebro med oss. Med många års erfarenhet har vi både kompetensen och kapaciteten för att kunna skräddarsy din bussresa, så att den blir precis som du vill ha den. Stort, litet, privat eller företag? Vi löser det.

Örebro slott är en av många pärlor i Örebro och måste besökas. Varför inte ta bussen till Örebro och ta en guidad tur till slottet? Dessutom finns det gott om event som Örebro Race Day och mängder med friluftsaktiviteter. Ta dig till dessa smidigt och enkelt med alla dina vänner tillsammans med Interbus.

Givetvis kan du alltid abonnera buss från Örebro med oss för att besöka andra trevliga platser i Sverige, både nära och längre bort.

Hyra buss i Örebro med komfort

Har du långt att resa till flyget? Eller ska du på konferens, kick-off eller sightseeing? Längre resor är alltid trevligast med riktigt bra komfort. Av den anledningen har vi ett stort urval av olika bussar du kan välja mellan. Så, om du till exempel vill hyra buss i Örebro för konferensresan finns alla bekvämligheter ditt företag behöver på bussen.

Kontakta oss, så berättar vi mer.