Till toppen av sidan
Nav

hyra buss örebro

Dags att hyra buss i Örebro?

Att arrangera resor i grupp, oavsett storlek, kan vara komplicerat. Vi vill göra din resa så enkel som möjligt. Därför kan du smidigt hyra buss i Örebro med oss. Med många års erfarenhet har vi både kompetensen och kapaciteten för att kunna skräddarsy din bussresa, så att den blir precis som du vill ha den. Stort, litet, privat eller företag? Vi löser det.

Örebro slott är en av många pärlor i Örebro och måste besökas. Varför inte ta bussen till Örebro och ta en guidad tur till slottet? Dessutom finns det gott om event som Örebro Race Day och mängder med friluftsaktiviteter. Ta dig till dessa smidigt och enkelt med alla dina vänner tillsammans med Interbus.

Givetvis kan du alltid abonnera buss från Örebro med oss för att besöka andra trevliga platser i Sverige, både nära och längre bort.

Hyra buss i Örebro med komfort

Har du långt att resa till flyget? Eller ska du på konferens, kick-off eller sightseeing? Längre resor är alltid trevligast med riktigt bra komfort. Av den anledningen har vi ett stort urval av olika bussar du kan välja mellan. Så, om du till exempel vill hyra buss i Örebro för konferensresan finns alla bekvämligheter ditt företag behöver på bussen.

Kontakta oss, så berättar vi mer.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer