Till toppen av sidan
Nav

hyra buss västerås

Vill du hyra buss i Västerås?

Slipp allt krångel och gör din bokning enkel med oss. Med Interbus kan du hyra buss i Västerås precis som du vill. Vi anpassar resan helt enligt dina behov, vilket gör att vår bussuthyrning passar perfekt till företagsresor och kick off, men även som flygtransfer och för utflykter.

Så kan du hyra buss i Västerås enkelt

Västerås är en vacker Mälarstad och har nära till mycket. Därför väljer många att använda oss när de ska hyra buss i Västerås. Vi ser till att du kommer till din destination i tid, oavsett om du ska till Stockholm över dagen, eller ut på en längre resa till någon annan stad.

Dessutom har vi många valmöjligheter gällande vilken typ av buss du vill resa med. Till exempel: Varför inte få god stämning till kick-offen redan på bussen? Berätta dina önskemål för oss vid bokning, så ser vi till att resan blir en ren njutning.

Nästa flyg, nästa buss

Förutom att ha nära till Mälaren, har Västerås också sin egna omtyckta flygplats. Om du ska ta flyget är vi ett perfekt val för dig som behöver en smidig och trevlig flygtransfer. Vi finns redo att hämta och lämna även under småtimmarna.

Kontakta oss, så berättar vi mer hur du kan hyra buss i Västerås.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer