Hyra Buss Västerås

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Vill du hyra buss i Västerås?

Slipp allt krångel och gör din bokning enkel med oss. Med Interbus kan du hyra buss i Västerås precis som du vill. Vi anpassar resan helt enligt dina behov, vilket gör att vår bussuthyrning passar perfekt till företagsresor och kick off, men även som flygplatstransfer och för utflykter.

Så kan du hyra buss i Västerås enkelt

Västerås är en vacker Mälarstad och har nära till mycket. Därför väljer många att använda oss när de ska hyra buss i Västerås. Vi ser till att du kommer till din destination i tid, oavsett om du ska till Stockholm över dagen, eller ut på en längre resa till någon annan stad.

Dessutom har vi många valmöjligheter gällande vilken typ av buss du vill resa med. Till exempel: Varför inte få god stämning till kick-offen redan på bussen? Berätta dina önskemål för oss vid bokning, så ser vi till att resan blir en ren njutning.

Nästa flyg, nästa buss

Förutom att ha nära till Mälaren, har Västerås också sin egna omtyckta flygplats. Om du ska ta flyget är vi ett perfekt val för dig som behöver en smidig och trevlig flygplatstransfer. Vi finns redo att hämta och lämna även under småtimmarna.

Kontakta oss, så berättar vi mer hur du kan hyra buss i Västerås.