Om oss

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Om oss

Interbus finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med 30 moderna Interbus turistbussar i alla storlekar och utföranden kan vi genomföra din transport efter alla önskemål.

Våra kunder är bland annat kongressarrangörer, kryssningsagenter, turoperatörer, företag, resebyråer, myndigheter, kommuner, skolor samt privatpersoner.

Vi hjälper kunderna med kringarrangemang som catering, auktoriserade guider, luncher och andra bokningar samt färjebiljetter m m.

Vi bokar din buss över hela Sverige när du behöver resa på annan ort!

Vagnpark

Vår vagnpark består av helturistbussar av senare årsmodeller.
Från 16 platser till 75 platser.

Vissa modeller är konferensinredda d v s det finns bord för gruppsittningar och viss teknisk utrustning för att kunna visa powerpoint m m.

Vad säkerheten beträffar är alla fordon utrustade med säkerhetsbälten på alla platser samt alkolås.

Vi har som standard Wi-Fi ombord och laddningsuttag med 220 volt vid många säten för PC och telefon/surfplatta.

Personal/Kompetens och utbildning

Samtliga anställda förare innehar giltigt körkort. Samtliga bussförare har Yrkesbevis enligt Rådförordningen: EEG 3820/85 Art.5,2b, vilket innebär att föraren uppfyller de krav som ställs för att framföra fordonet mer än 50km utanför stationeringsorten.

Kollektivavtal

Vår förarpersonal är organiserade i dels Transportarbetarförbundet dels i Kommunalarbetarförbundet. Arbetsutläggning sker i enlighet med EU-bestämmelser var avser kör- och vilotider. Interbus tillämpar en strikt alkohol- och drogpolicy.

Tillgänglighet

Flexibilitet är vår specialitet. Att omdirigera bussar med kort varsel är vi mycket vana vid. Som tidigare beskrivits blir vi ofta kontaktade när flyget eller tåget har störningar. Att omdirigera bussar på grund av tidsändringar eller trafikproblem är ”vardagsmat” för oss. Vår organisation i Stockholm består av företagsledning, administrativ avdelning, försäljningsavdelning och trafikledning. Dessutom har vi egen verkstad och tvättanläggning.