Till toppen av sidan
Nav

hyra buss umeå

Vill du hyra buss i Umeå?

Att hyra buss för olika ändamål behöver inte vara komplicerat. Vi erbjuder både företag och privatpersoner hjälp med att hyra buss i Umeå. Med många års erfarenhet i ryggen kan vi erbjuda smidiga lösningar för allt från företagsresor till sightseeing, men givetvis kan vi också arrangera mindre uthyrning. Hos oss kan du hyra buss enkelt och flexibelt.

Längs Västerbottens kust ligger Norrlands största tätort – Umeå. Vägen norrut till Umeå är en av Sveriges vackraste, där Höga Kusten bjuder på en fantastisk naturupplevelse. För dig som vill åka till Umeå, och vill uppleva mer på vägen, kan vi därför rekommendera en sightseeing i området. Stanna gärna till vid vid Skuleberget och det unika naturreservatet Skuleskogen.

Ta resan vidare genom att hyra buss i Umeå

Ska du resa vidare med flyget? Vi hjälper dig och ditt företag att ordna en smidig flygtransfer till närmsta flygplats som, till exempel Umeås flygplats. För dig som ska på konferensresa eller kick-off har vi dessutom möjligheten att erbjuda bussar med extra bra komfort. Dessa är mycket populära och har alla bekvämligheter som gör att festen kan börja resan på bussen.

Vi gör det enklare att hyra buss i Umeå. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer