Hyra Buss Umeå

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Vill du hyra buss i Umeå?

Att hyra buss för olika ändamål behöver inte vara komplicerat. Vi erbjuder både företag och privatpersoner hjälp med att hyra buss i Umeå. Med många års erfarenhet i ryggen kan vi erbjuda smidiga lösningar för allt från företagsresor till sightseeing, men givetvis kan vi också arrangera mindre uthyrning. Hos oss kan du hyra buss enkelt och flexibelt.

Längs Västerbottens kust ligger Norrlands största tätort – Umeå. Vägen norrut till Umeå är en av Sveriges vackraste, där Höga Kusten bjuder på en fantastisk naturupplevelse. För dig som vill åka till Umeå, och vill uppleva mer på vägen, kan vi därför rekommendera en sightseeing i området. Stanna gärna till vid vid Skuleberget och det unika naturreservatet Skuleskogen.

Ta resan vidare genom att hyra buss i Umeå

Ska du resa vidare med flyget? Vi hjälper dig och ditt företag att ordna en smidig flygplatstransfer till närmsta flygplats som, till exempel Umeås flygplats. För dig som ska på konferensresa eller kick-off har vi dessutom möjligheten att erbjuda bussar med extra bra komfort. Dessa är mycket populära och har alla bekvämligheter som gör att festen kan börja resan på bussen.

Vi gör det enklare att hyra buss i Umeå.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.