Till toppen av sidan
Nav

hyra buss jönköping

Gör det enkelt att hyra buss i Jönköping

Hur tar du dig till, från och runt i Jönköping? Gör det enkelt med oss. Vi hjälper dig att hyra buss i Jönköping och anpassar din resa helt enligt dina behov. Som exempel kan vi ordna med rymliga bussar som passar perfekt för större företag när det är dags för kick-off eller konferens. Här får ni bästa komfort, även under längre sträckor.

Om att hyra buss i Jönköping – Staden vid den stora sjön

Med sitt säte vid Sveriges näst största sjö, Vättern, är Jönköping en välbesökt stad, inte minst på sommaren. Därför är det smidigt att hyra buss i Jönköping och sedan ta sig runt i denna vackra miljö, och det med komfort.

Ska du till Stockholm, Malmö eller Göteborg? Vi har arrangerat många turer åt både företag och privatpersonen till dessa städer. Trots att resan är relativt lång har våra kunder fått många goda minnen av resan, ibland med trevligt fika ombord. Det kan vi ordna åt dig också.

Till din nästa destination

Ska du resa vidare? Vi är ett utmärkt val för dig som vill ta flyget från närmsta flygplats. Berätta tider och annan viktig information vid bokning, så ser vi till att du kommer dit i god tid.

Kontakta oss, så berättar vi mer.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer