Till toppen av sidan
Nav

hyra buss karlstad

Nu kan du hyra buss i Karlstad och slippa allt krångel

Skolresor, företagsresor, resor för event och fest, eller föreningsresor? Vi hjälper dig att hyra buss i Karlstad som passar dina behov. Spara tid och energi och låt oss skapa ett komplett resepaket där vi bokar hotell, guider och mycket mer. Med oss reser du alltid med högsta komfort i bussar med bekvämligheter som gör resan till en ren njutning.

“Sola skiner alltid i Karlstad”. Ja, vid Sveriges största sjö ligger staden som har flest soltimmar per år. Karlstad har mycket att erbjuda både privatpersoner och företag. Varför inte unna dig och dina medarbetare en lyxig spadag i samband med konferens och kickoff? Vi hjälper dig att hyra buss i Karlstad, men också att boka hotell när resan blir längre än en dag.

Vill du hyra buss i Karlstad med fokus på Hockey?

För dig som älskar hockey har Karlstad mycket att erbjuda. Följ med till Färjestads hemmaplan på Löfbergsarena och se årets hetaste matcher i Elitserien. Eller varför inte hänga med laget på bortamatch? Med oss kan ditt sällskap börja hockey-festen redan på bussen på ett bekvämt sätt, även om resan är lång till matchen.

Ska ditt lag spela match? Vi hjälper även föreningar att ta sig till och från arenan.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du kan hyra buss i Karlstad.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer