Hyra Buss Göteborg

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Hyra buss i Göteborg

Ska du på konferens i Göteborg? Eller är det dags för semester på Västkusten? Med oss kan du enkelt hyra buss i Göteborg både som privatperson och företag, helt enligt dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa till med bussuthyrning för mindre tillställningar som utflykter, men även större företagsevent. Läs gärna mer om vårt urval här nedan.

Slipp väntan och upplev mer

Vi älskar Göteborg och dess spårvagnar. Men istället för att spendera tid på att passa en och annan spårvagnslinje tar vi dig snabbt till platserna du vill se. Det här gör vår sightseeing i Göteborg till ett otroligt populärt alternativ, inte minst på sommaren. När du ska hyra buss i Göteborg med oss får du en modern buss för sightseeing, och givetvis kan vi också boka guide.

Kom till fler platser genom att hyra buss i Göteborg
Nästa flyg är inte långt borta. Vi hjälper dig och ditt företag med flygtransfer till Göteborg-Landvetter på ett smidigt och enkelt sätt. Ska du ta färjan? Inga problem. Med oss är det enkelt att även boka kryssningstransfer, oavsett om det är i Göteborg eller någon annan stad som båten går från.

Intresserad av att hyra buss i Göteborg?
Kontakta oss, så berättar vi mer.