Till toppen av sidan
Nav

hyra buss göteborg

Vill du hyra buss i Göteborg?

Ska du på konferens i Göteborg? Eller är det dags för semester på Västkusten? Med oss kan du enkelt hyra buss i Göteborg både som privatperson och företag, helt enligt dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa till med bussuthyrning för mindre tillställningar som utflykter, men även större företagsevent. Läs gärna mer om vårt urval här nedan.

Slipp väntan och upplev mer

Vi älskar Göteborg och dess spårvagnar. Men istället för att spendera tid på att passa en och annan spårvagnslinje tar vi dig snabbt till platserna du vill se. Det här gör vår sightseeing i Göteborg till ett otroligt populärt alternativ, inte minst på sommaren. När du ska hyra buss i Göteborg med oss får du en modern buss för sightseeing, och givetvis kan vi också boka guide.

Kom till fler platser genom att hyra buss i Göteborg

Nästa flyg är inte långt borta. Vi hjälper dig och ditt företag med flygtransfer till Göteborg-Landvetter på ett smidigt och enkelt sätt. Ska du ta färjan? Inga problem. Med oss är det enkelt att även boka kryssningstransfer, oavsett om det är i Göteborg eller någon annan stad som båten går från.

Intresserad av att hyra buss i Göteborg? Kontakta oss, så berättar vi mer.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer