Till toppen av sidan
Nav

hyra buss halmstad

Vill du hyra buss i Halmstad?

Utflykt till beachen med hotellvistelse? Företagsresa med spa? Eller konferensresa till Köpenhamn? Vi hjälper dig att hyra buss i Halmstad med lösningar som passar både privatpersoner och företag. Vårt moderna utbud av olika bussmodeller gör att din resa får högsta komfort och vi har givetvis kapacitet även för större grupper. Har du ett behov för din bussresa, så har vi också lösningen.

“Vi går hand i hand, nere i Tylösand”. Per Gessle är långt ifrån ensam att tycka om Halmstad och Tylösand. Varför inte hyra buss i Halmstad med oss och spendera dagen på en av Sveriges kanske vackraste stränder. Vi hjälper både företag, idrottslag, klasser och större sällskap att ta sig till denna charmiga kuststad på det sätt de vill resa.

Så kan du hyra buss i Halmstad med fler möjligheter

Ska du ta en färja till Danmark? Då hjälper vi dig med en smidig båttransfer. Vill du till Göteborg eller Malmö på konferens och ta flyget? Vi ser till att du kommer i tid med flygtransfer. Om du och ditt sällskap behöver spendera flera dagar i Halmstad, eller i någon annan stad i närheten, hjälper vi dig givetvis med hotellbokning om så önskas.

Kontakta oss, så berättar vi mer hur du enkelt kan hyra buss i Halmstad.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer