Till toppen av sidan
Nav

hyra buss eskilstuna

Gör det enklare att hyra buss i Eskilstuna med oss

Planerar du en konferensresa? Eller behöver du en smidig flyg- eller båttransfer. Vi hjälper dig att hyra buss i Eskilstuna helt enligt dina behov. Med många års erfarenhet har vi både kompetensen och kapaciteten att kunna anpassa vår bussuthyrning, så att den blir precis som du vill ha den.

I Eskilstuna bor det både människor och djur. Parken Zoo är en av Sveriges populäraste djurparker och har mycket att erbjuda, inte minst för barn. Ta idrottslaget, klassen eller en större grupp till Parken Zoo i en arrenderad buss som gör resan trevligare. Äventyret bland de vilda djuren börjar med att hyra buss i Eskilstuna med Interbus.

Så kan du hyra buss i Eskilstuna med komfort

Ska du resa långt eller vara borta under flera dagar? Se då till att din resa blir så bekväm som möjligt. Det gör du enklast genom att välja någon av våra bussmodeller med extra komfort. I dessa kan du inte bara fälla ned stolen, utan även ha tillgång till pentry, kyl, video och mycket mer. Detta alternativ passar perfekt för så väl klassresa som konferensresa.

Vill du slippa krångel när du ska hyra buss?
Kontakta oss istället, så hjälper vi dig redan idag.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer