Hyra Buss Eskilstuna

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Gör det enklare att hyra buss i Eskilstuna med oss

Planerar du en konferensresa? Eller behöver du en smidig flygplats- eller båttransfer. Vi hjälper dig att hyra buss i Eskilstuna helt enligt dina behov. Med många års erfarenhet har vi både kompetensen och kapaciteten att kunna anpassa vår bussuthyrning, så att den blir precis som du vill ha den.

I Eskilstuna bor det både människor och djur. Parken Zoo är en av Sveriges populäraste djurparker och har mycket att erbjuda, inte minst för barn. Ta idrottslaget, klassen eller en större grupp till Parken Zoo i en arrenderad buss som gör resan trevligare. Äventyret bland de vilda djuren börjar med att hyra buss i Eskilstuna med Interbus.

Så kan du hyra buss i Eskilstuna med komfort

Ska du resa långt eller vara borta under flera dagar? Se då till att din resa blir så bekväm som möjligt. Det gör du enklast genom att välja någon av våra bussmodeller med extra komfort. I dessa kan du inte bara fälla ned stolen, utan även ha tillgång till pentry, kyl, video och mycket mer. Detta alternativ passar perfekt för så väl klassresa som konferensresa.

Vill du slippa krångel när du ska hyra buss?

Kontakta oss istället, så hjälper vi dig redan idag.