Hyra Buss Stockholm

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Hyra buss i Stockholm

Stockholm har mycket att erbjuda. Hur tar du dig till, från eller runt i staden? Vi hjälper dig att hyra buss i Stockholm till många olika tillställningar, från stort till smått, i hela Storstaden. Dessutom tar vi dig smidigt till och från staden, oavsett var du befinner dig i landet. Genom åren har vi hjälpt många företag och privatpersoner att hyra buss och anpassat resan precis som de vill ha den. Nu vill vi göra detsamma för dig.

Skräddarsydd bussupplevelse i Storstaden

Hur vill du uppleva vår kära huvudstad? Vår bussythyrning för exempelvis sightseeing, utflykter och konferenser sätter verkligen din upplevelse i fokus. Det gör vi genom att skräddarsy bussresorna enligt dina önskemål. Berätta för oss i god tid om det finns några specifika platser du vill spendera lite extra tid på, eller om du har något annat på hjärtat, så ordnar vi det.

Kom närmare nästa destination genom att hyra buss i Stockholm

Många resor börjar i Stockholm. Närheten till Arlanda gör Stockholm till en utmärkt stad för konferens och event. När konferensen eller eventet väl är över kan vi hjälpa dig med flygtransfer. Vill du stanna någon natt i Stockholms stad eller nära Arlanda? Vi kan hjälpa dig att boka hotell om du ska hyra buss i Stockholm.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du kan hyra buss i Stockholm.