Till toppen av sidan
Nav

hyra buss stockholm

Hyra buss i Stockholm

Stockholm har mycket att erbjuda. Hur tar du dig till, från eller runt i staden? Vi hjälper dig att hyra buss i Stockholm till många olika tillställningar, från stort till smått, i hela Storstaden. Dessutom tar vi dig smidigt till och från staden, oavsett var du befinner dig i landet. Genom åren har vi hjälpt många företag och privatpersoner att hyra buss och anpassat resan precis som de vill ha den. Nu vill vi göra detsamma för dig.

Skräddarsydd bussupplevelse i Storstaden

Hur vill du uppleva vår kära huvudstad? Vår bussythyrning för exempelvis sightseeing, utflykter och konferenser sätter verkligen din upplevelse i fokus. Det gör vi genom att skräddarsy bussresorna enligt dina önskemål. Berätta för oss i god tid om det finns några specifika platser du vill spendera lite extra tid på, eller om du har något annat på hjärtat, så ordnar vi det.

Kom närmare nästa destination genom att hyra buss i Stockholm

Många resor börjar i Stockholm. Närheten till Arlanda gör Stockholm till en utmärkt stad för konferens och event. När konferensen eller eventet väl är över kan vi hjälpa dig med flygtransfer. Vill du stanna någon natt i Stockholms stad eller nära Arlanda? Vi kan hjälpa dig att boka hotell om du ska hyra buss i Stockholm.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du kan hyra buss i Stockholm.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer