Till toppen av sidan
Nav

hyra buss gävle

Hyra buss i Gävle? Vi löser det åt dig

Stort, litet, privat eller företag? Med Interbus kan du hyra buss i Gävle för alla dina ändamål. Vi ser till att anpassa uthyrningen enligt dina specifika önskemål, oavsett om du ska på konferensresa eller sightseeing. Dessutom har vi ett stort urval av bussar och andra tilläggstjänster, som exempelvis hjälp med hotellbokning, när vistelsen är längre än bara en dag.

Ungefär en och en halv timme norr om Stockholm ligger Gävle. Med nära avstånd till huvudstaden är det enkelt att hyra buss i Gävle och ta sig vidare till sitt resmål. Vi har lång erfarenhet av att abonnera bussar för konferensresor och kick-off, men också bussar som flyg- och båttransfer. Givetvis kan vi också ordna längre bussresor som sträcker sig över flera dagar om så önskas.

Hyra buss i Gävle med fokus på hockey

Älskar du också hockey? För att göra din hockey-upplevelse komplett kan du ta bussen med alla dina vänner till Gavlerinken Arena. När matchen är över väntar bussen för att sedan köra hela hem alla glada fans. Vi kan ordna “hockey-tur” både från Gävle till Arenan, eller från någon annan stad till matchen. Oavsett om du är Brynäs-fan eller inte kan vi lova dig en helkväll med härlig stämning.

Kontakta oss istället, så hjälper vi dig redan idag.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer