Till toppen av sidan
Nav

hyra buss linköping

Hyra buss i Linköping för stora och små sällskap

Slipp krångel och strul när du ska ut och resa. Vi hjälper dig att hyra buss i Linköping smidigt och enkelt enligt dina önskemål. Vi vet att ingen resa är den andra lik och därför passar våra tjänster allt från korta transfers till långa företagsresor. Hos oss finner du dessutom moderna bussar med högsta komfort och andra bekvämligheter.

Kom närmre djuren genom att hyra buss i Linköping

Vill du komma närmre tigrar och andra vilda djur? Linköping ligger nära många populära attraktioner i området och Kolmården är en av dem. Här finns djur från alla världens hörn och något för barn (och vuxna) i alla åldrar. Genom att hyra buss i Linköping med oss blir ditt äventyr komplett.

Vill du ha mer underhållning för familjen? Med samma avstånd som Kolmården kan du enkelt resa en timme med bussen till Astrid Lindgrens Värld. När dagsturerna är över passar det perfekt att komma hem till ett trevligt hotell i eller utanför Linköping. Givetvis hjälper vi till att boka rum i kombination med bussresan om så önskas.

Vi hjälper både företag och privatpersoner att få mer av sin bussresa.

Kontakta oss, så hjälper vi dig med din resa till och från Linköping.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer