Till toppen av sidan
Nav

hyra buss lund

Här kan du hyra buss i Lund

Håller du på planerar en konferensresa eller kick-off? Behöver du hjälpa turister att se mer av staden? Vi hjälper dig att hyra buss i Lund efter dina behov. Genom åren har vi ordnat med skräddarsydda lösningar för både företag och privatpersoner för bussuthyrning. Har du ett behov, har vi en lösning.

Botaniska trädgården, Lunds Domkyrka och Lunds konsthall är bara några få exempel på sevärdigheter ingen bör missa i Lund. Men glöm inte heller att uppleva stadens underbara kultur och arkitektur som är unik i sitt slag. Vi hjälper dig att hyra buss i Lund, så att du och dina medresenärer kan se mer av staden.

Hyra buss i Lund för att komma närmre mer

Det finns många resmål nära Lund. Här är Köpenhamn och Malmö utan tvivel några av de populäraste. Med oss kan du smidigt hyra buss för hela företaget när ni ska på konferens till Köpenhamn och Malmö, eller andra platser. Givetvis hjälper vi gärna till med att boka hotell i dessa städer om så önskas.

När går nästa flyg eller båt? Boka in flyg- eller båttransfer hos oss för en smidig resa som börjar redan på en av våra bussar.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer