Till toppen av sidan
Nav

hyra buss norrköping

Så kan du hyra buss i Norrköping för alla dina resmål

Konferensresa? Sightseeing? Eller flyg- och båttransfer? När du ska hyra buss i Norrköping hjälper vi dig att nå ditt resmål på sättet du vill resa. Vi erbjuder smarta lösningar för bussuthyrning för både privatpersoner och företag. Har du några speciella önskemål? Inga problem. Vi ser till att anpassa bussuhyrningen, så att du får ut det mesta av din resa.

Genom Norrköping rinner Mora Ström. Denna ström har givit liv åt staden i sekel, och fortsätter att göra det än idag. På ett vackert sätt smeker den en av stadens kändaste byggnader, strykgärnet, och fortsätter sedan ut i vackra grönområden. Varför inte ta en busstur hit och uppleva staden på riktigt? Din utflykt börjar med att hyra buss i Norrköping med Interbus.

Från och till staden – hyra buss i Norrköping

Ska du ut och resa med företaget? I så fall har vi en enkel och smidig lösning för flygtransfer. Vi tar dig till närmsta flygplats och har bussar för både mindre och större antal resenärer. Givetvis går det också utmärkt att boka flera bussar om så önskas.

Vill du veta mer om att hyra buss i Norrköping? Kontakta oss, så berättar vi mer.

 

 

Transferkörningar

Vi ser till att du och ditt sällskap kommer från A till B på ett säkert sätt och på utsatt tid. Vid de tillfällen då taxi inte är ett fungerande alternativ på grund av gruppens storlek är våra bussar utmärkta transportmedel.

Läs mer

 

Flerdagarsresor

Behöver ni en eller många bussar i flera dagar, inga problem! Vi kan även erbjuda hjälp med hotell samt guidning under resans gång.

Läs mer

Utflykter

Planerar du en kortare utflykt på några timmar och behöver ett privat transportmedel till ditt sällskap är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt sällskap och dess behov.

Läs mer

 

Kongresstransfer

Vi är stolta över vår storskalighet och vana vid att hjälpa till med transporter vid stora evenemang när hundratals personer ska förflyttas från ett ställe till ett annat.

Läs mer

Sightseeingturer

Du kanske har någonting speciellt som du vill visa upp från en sightseeingbuss, det behöver inte vara sightseeing i sin traditionella form, du är välkommen sy ihop din egen sightseeingrunda att bjuda sällskapet på. Så länge framkomningsmöjligheterna är fungerande finns det inga begränsningar på vart vi kan köra.

Läs mer

 

Företagsevent

Ska ditt företag lansera en ny produkt eller åka på något speciellt evenemang? Sätt pricken över i:et genom att ”stripa” bussen med till exempel företagets färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Hör av er till oss för kostnadsförslag.

Läs mer

Kryssningstransfer

Vi hjälper gärna till med transfer till och från er kryssning.

Läs mer