Charterbuss Göteborg

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Prova Charterbuss till Göteborg

Är ni ett större sällskap som ska åka till Göteborg för arbete, för konferens eller bara för att njuta av stadens alla möjligheter? I så fall så är charterbuss ett perfekt alternativ som tar er från punkt A till punkt B på ett smidigt, bekvämt och prisvärt sätt.

Charterbuss är dessutom miljövänligt, väljer ni ett bussbolag med en uppdaterad flotta där varje buss drivs av fossilfritt bränsle så kommer er resa till Göteborg att lämna ett väldigt minimalt miljöavtryck – detta jämfört med exempelvis flyg eller flera bilar.

Busscharter till Göteborg är, helt enkelt, det bästa alternativet för att större sällskap att ta sig till staden – och runt omkring i densamma. Här följer ytterligare några starka argument som ger mer tyngd till detta påstående och som visar varför en charterbuss är det alternativ som bör undersökas i första hand:

Bekvämt. Att resa i buss är bekvämt. Man har sin fasta plats och den går att fälla både bakåt, framåt och röra i sidled. En mindre väska – med det nödvändigaste – kan placeras ovanför sätena och en större väska ryms utan problem i bagageutrymmet. En annan bekvämlighet med en charterbuss till Göteborg är att man kan koppla upp sig mot wi-fi. Det underlättar resan, oavsett om man vill se på film, lyssna på musik eller arbeta.

Prisvärt. Ju fler deltagare ni är, desto mindre blir kostnaden per skalle. Busscharter har en tydlig fördel sett till detta och det gör det till det perfekta alternativet för just stora sällskap.

Flexibilitet. Väl på plats i Göteborg ligger staden – och områden runt omkring – öppna. Vart vill ni åka, när ska resan ske och finns det möjlighet att åka till flera ställen under samma dag? Till skillnad mot att förlita sig på kollektivtrafiken så är en charterbuss mer flexibel och planer kan – som en följd av exempelvis regn – ändras med kort varsel.

Kontakta oss, så berättar vi mer.