Bussbolag Stockholm

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Telefonbokning

Stockholm
08-727 90 00
Göteborg
031-774 04 50
Malmö
040-23 83 75

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Välj Interbus som ditt bussbolag i Stockholm

Hur tar man sig fram i Stockholm som turist på bästa sätt? Det är inte helt enkelt. Stockholm är en stor stad vars olika sevärdheter spänner över stora geografiska områden. Det gör att de kollektiva alternativen sällan fungerar på ett tillfredsställande sätt; för många timmar går åt till att vänta och värdefull tid går därmed också till spillo.

Ett bättre alternativ är att se Stockholm genom att anlita ett bussbolag och detta i synnerhet om man reser som ett större sällskap. Varför ska man då anlita ett bussbolag i Stockholm och hålla på med en massa bussresor i Stockholm? Fördelarna är många. Detta är anledningarna till varför ni ska anlita ett bussbolag för er resa till- och i Stockholm:

Priset: Är det dyrt att boka en buss? Allting är relativt. Väger man kostnaden för ett bussföretag mot kostnaden för flyg, reguljär buss eller tåg så finns det definitiv fördelar rent ekonomisk. Fördelen med att anlita ett bussbolag är att kostnaden är konstant. Det vill säga ni får ett prisförslag och det är också det som gäller. Oavsett hur många ni är. Ju fler personer som finns i ett sällskap, desto lägre blir priset. Ser man till bussresor inom Stockholm så går priset att jämföra mot att åka taxi. Behövs det fler än tre taxibilar så tjänar man definitivt på ett bussbolag.

Komforten: Bussbolag har moderna bussar där man dels sitter väldigt bekvämt – varje säte går att röra både i sidled och fram- och tillbaka – och där man dels också kan reglera temperaturen vid varje plats. Det finns även exempelvis Wi-Fi och det är något som möjliggör arbete i samband med resan – eller bara normal avkoppling i form av att se en film, lyssna på musik eller scrolla sociala medier.

Miljön: Buss är ett miljövänligt val. I synnerhet om man anlitar ett bussbolag som kör fossilfritt. Det gör att man kan sätta sig ned, luta sätet bakåt och slippa det dåliga samvete som kommer av att åka flyg eller att åka i flera bilar. Det senare skulle dessutom innebära att några i sällskapet skulle vara tvungna att köra. Något som man kanske vill avstå just i Stockholm – både sett till trafiksituation och sett till att man då får avstå alkohol.

Egen planering: Hur många stopp vill ni göra på vägen från Sundsvall till Stockholm? Det bestämmer ni själva. Vill ni inte göra det pliktskyldiga stoppet i Tönnebro så behöver ni inte. Har man anlitat ett bussbolag så kan man också skräddarsy sin resa utifrån behov, krav och önskemål. Samma sak gäller i Stockholm där ert bussbolag kan anpassa sig efter era önskemål. Konkret kan det innebära skärgården ena dagen, shopping i Mall Of Scandinavia nästa dag och där den tredje dagen innebär roliga utflykter i- och kring Stockholm. Kort sagt: ni bestämmer!

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du kan hyra buss i Stockholm.